apaguem les nuclears

ni centrals ni cementiri!

 • aportacions econòmiques

  0182-0246-21-0201523025
  Entitat:BBVA
  Sucursal: l'Ametlla de Mar
 • documents

 • RSS notícies

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.
 • RSS notícies

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.

2011 Tanquem Cofrents!

Posted by apaguemlesnuclears a 6 Juliol 2009

La plataforma ‘Tanquem Cofrents’, creada el passat 30 de maig a València, dóna suport a “totes les iniciatives que es realitzin, a través de la coordinadora antinuclear, per a denunciar l’incompliment de la promesa electoral del PSOE d’abandonament progressiu de l’energia nuclear”. L’entitat va indicar en un comunicat que aquest incompliment s’ha “posat de manifest amb la irresponsable i inacceptable decisió de pròrroga fins a 2013 del funcionament de la central nuclear de Garoña”.

La plataforma està formada per les entitats i plataformes Acció  Ecologista-Agró, Acció pel Clima, Baladre, CGT-PV, Ecologistes en Acció-PV, Greenpeace, Intersindical Valenciana, Joves Verds, WWF-Valencia y Xúquer Viu.
El poble de Cofrents està situat a la Vall d’Aiora, a la vora del riu Xúquer, a uns 60 km al sud-oest de la ciutat de València i a menys de 10 km de la província d’Albacete.

En aquesta localitat funciona, des de 1984, una central nuclear —propietat d’Iberdrola— que suposa una autèntica amenaça per a la nostra seguretat i que deixarà una herència enverinada a les futures generacions.

Ja duem massa temps patint aquest perill inacceptable, un perill que cada dia que passa augmenta amb l’envelliment de la central nuclear i la progressiva degradació de la cultura de seguretat dels seus responsables, més preocupats de millorar els beneficis que de la seguretat de la instal·lació atòmica.

El 20 de març de 2011 acaba l’autorització d’explotació de la nuclear. No podem admetre, de cap manera, que continuen posant-se els interessos d’Iberdrola —que pretén allargar la vida de la central— per davant de la nostra seguretat.

Pàgines: 1 2 3 4 5 >>

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: